NASZA OFERTA
Odbiór odpadów spożywczych
Odbiór jednorazowy odpadów gastronomicznych Gdańsk
Jesteśmy ekspertami w kompleksowej obsłudze odbioru odpadów gastronomicznych w Gdańsku. Oferujemy obsługę zarówno większych partii hurtowych, jak i mniejszych ilości detalicznych. Naszym priorytetem jest pełne przestrzeganie obowiązujących przepisów, my nadzorujemy cały proces, dostarczając kompletną dokumentację potwierdzającą właściwe przetwarzanie odpadów gastronomicznych w Gdańsku. Chcemy podkreślić, że znaczenie naszych usług wzrasta po przeprowadzeniu kontroli przez Państwową Inspekcję Sanitarną lub inne instytucje nadzorujące gospodarkę odpadami gastronomicznymi w Gdańsku.
Koncentrujemy się na odbiorze żywności przeterminowanej, niezależnie od jej formy – czy to w postaci luźnej, czy w pojemnikach i na paletach. Dostosowujemy naszą ofertę elastycznie do indywidualnych potrzeb klientów. W przypadku mniejszych ilości odpadów gastronomicznych w Gdańsku proponujemy usługę „na załadunek”, dostarczając odpowiednią liczbę pojemników. Po zakończeniu procesu odbioru odpadów gastronomicznych w Gdańsku, nasi kierowcy zabierają pełne pojemniki, równocześnie dostarczając niezbędną dokumentację potwierdzającą prawidłowy odbiór odpadów gastronomicznych w Gdańsku.
Umowa na odbiór odpadów gastronomicznych Gdańsk
Za każdym razem zapewnimy czysty, zdezynfekowany pojemnik z uszczelnioną pokrywą.
W razie pilnej sytuacji, umowę możemy podpisać nawet tego samego dnia.
W trakcie prowadzonych kontroli sanitarnych w obiektach żywienia zbiorowego wymagane są umowa zawarta z firmą specjalistyczną na odbiór odpadów gastronomicznych / spożywczych i dokument potwierdzający odbiór odpadów.
Nasza firma świadczy usługi odbioru innych odpadów oraz surowców wtórnych, dzięki czemu zyskują Państwo kompleksowość obsługi (jedna firma = wiele korzyści!).
Po każdym odbiorze wystawimy dokument potwierdzający odbiór odpadów gastronomicznych dzięki czemu zyskują Państwo bezpieczeństwo podczas kontroli Sanepidu.
Podpisując z nami umowę na odbiór odpadów spożywczych / gastronomicznych, możemy jednocześnie podstawić beczkę na olej spożywczy za który płacimy.
Sposób naliczania odbywa się poprzez przeliczenie liczby wymian danego pojemnika w jednym miesiącu rozliczeniowym.
Częstotliwości, liczba oraz rodzaj pojemników zostanie ustalona przy podpisywaniu umowy.
Zoptymalizuj swoje koszty!